Technická data – klimatizace GREE

Základní informace o firmě GREE

GREE je jedním ze světových lídrů na poli výroby klimatizační a tepelné techni ky.Jeho produkty vyvinuté za použití nejmodernějších technologií a postupů se vyznačují vysokou spolehlivostí a také šetrným přístupem k přírodě a životnímu prostředí. Díky tomu si GREE vybudovalo jméno důvěryhodné značky, jejíž klimatizace jsou známé a oceňované po celém světě. Není proto divu, že se produkty GREE prodávají ve více než 160 zemích a počet jejich uživatelů přesahuje 300 miliónů. V portfoliu GREE najdete jak rezidenční jednotky pro byty a rodinné domy, tak systémy pro lehkou komerci i kanceláře, stejně jako VRF celky s unikátní strukturou pro ty nejnáročnější provozy.

Technická data rezidenčních splitových klimatizací GREE

Prohlédněte si tabulky s technickými daty rezidenčních splitových klimatizací značky GREE (soubor PDF, velikost 249 kB)

Náhled první strany PDF s technickými data klimatizací GREE
Split klimatizace

Splitová klimatizace skvěle doplní vaši solární elektrárnu

Slunce svítí, fotovoltaická elektrárna vyrábí elektrickou energii a klimatizace běží… Dopřejte si tepelnou pohodu ve vašem domě levně, chytře a ekologicky.

Dopřejte si doma pohodové klima po celý rok! Nechejte si od nás naistalovat klimatizaci, díky které udržíte nízké náklady na energii, ať už sháníte kvalitní klimatizační systém pro váš rodinný dům, či chcete vytopit nebo ochladit malý prostor. Kontaktujte nás. Navrhneme pro vás optimální řešení.

Jaké jsou základní funkce klimatizace

Klimatizace je tu proto, aby vám pomohla doma udržet příjemné prostředí po celý rok. V létě vás ochladí, v zimě pro změnu ohřeje, ale také dokáže vyřešit problém s přebytečnou vlhkostí vzduchu nebo s dusnem. Je to i neohrožený bojovník proti vzdušným nečistotám, bakteriím a virům.

 

Zpracování zakázky

1

Zákaznická podpora

Zavolejte na naší zákaznickou podporu, na které se dovoláte naši milé kolegyni , která s vámi probere základní informace v rámci instalace klimatizace.

2

Návštěva technického zástupce

Během hovoru s naší kolegyní na zákaznické podpoře najdete vhodný termín pro návštěvu našeho technika, který u vás provede zaměření klimatizace. To obnáší výběr vhodné klimatizační jednotky, dostatečného výkonu a také vhodného umístění venkovní i vnitřní jednotky.

3

Instalace klimatizace

Instalace proběhne v termínu, který jste domluvili společně s technickým zástupcem. Klimatizaci vám namontujeme za použití profesionálního vybavení, včetně kompletního úklidu po dokončení prací. Závěrem provedeme i zaškolení do používání klimatizace.

4

Pravidelný servis

Nemusíte myslet na servis nové klimatizace, v pravidelném intervalu vám jej budeme připomínat. Pokud si nebudete s čímkoliv rady, jsme vám k dispozici na zákaznické podpoře.