Technická data – klimatizace Sinclair

Základní informace o firmě Sinclair

Značka SINCLAIR se soustředí na oblast rezidenčních i průmyslových klimatizací a tepelných čerpadel. Poskytuje širokou nabídku řešení pro klimatizace do bytů, domů i komerčních budov. Díky vysoké pozornosti věnované výzkumu, vývoji, výrobě a následnému testování dosahují výrobky SINCLAIR vysoké spolehlivosti a stávají se tak čím dál oblíbenějšími.

Naší hlavní předností je nabídka kvalitních produktů za příznivé ceny. Cílem značky SINCLAIR je přinášet ekonomická řešení, která jsou zároveň šetrná k životnímu prostředí a zvyšovat tak pohodlí všech, kteří se rozhodnou pro nákup výrobků SINCLAIR.

V nabídce produktů SINCLAIR najdete rozličná řešení pro váš domov. Výrobky značky SINCLAIR poskytují řešení pro chlazení i vytápění různých typů budov, ať už se jedná o byt, dům či komerční prostory různých druhů a velikostí.

Technická data rezidenčních splitových klimatizací Sinclair

Prohlédněte si tabulky s technickými daty rezidenčních splitových klimatizací značky Sinclair (soubor PDF, velikost 35,3 MB)

Náhled titulní strany katalogu s technickými daty klimatizací Sinclair
Split klimatizace

Splitová klimatizace skvěle doplní vaši solární elektrárnu

Slunce svítí, fotovoltaická elektrárna vyrábí elektrickou energii a klimatizace běží… Dopřejte si tepelnou pohodu ve vašem domě levně, chytře a ekologicky.

Dopřejte si doma pohodové klima po celý rok! Nechejte si od nás naistalovat klimatizaci, díky které udržíte nízké náklady na energii, ať už sháníte kvalitní klimatizační systém pro váš rodinný dům, či chcete vytopit nebo ochladit malý prostor. Kontaktujte nás. Navrhneme pro vás optimální řešení.

Jaké jsou základní funkce klimatizace

Klimatizace je tu proto, aby vám pomohla doma udržet příjemné prostředí po celý rok. V létě vás ochladí, v zimě pro změnu ohřeje, ale také dokáže vyřešit problém s přebytečnou vlhkostí vzduchu nebo s dusnem. Je to i neohrožený bojovník proti vzdušným nečistotám, bakteriím a virům.

 

Zpracování zakázky

1

Zákaznická podpora

Zavolejte na naší zákaznickou podporu, na které se dovoláte naši milé kolegyni , která s vámi probere základní informace v rámci instalace klimatizace.

2

Návštěva technického zástupce

Během hovoru s naší kolegyní na zákaznické podpoře najdete vhodný termín pro návštěvu našeho technika, který u vás provede zaměření klimatizace. To obnáší výběr vhodné klimatizační jednotky, dostatečného výkonu a také vhodného umístění venkovní i vnitřní jednotky.

3

Instalace klimatizace

Instalace proběhne v termínu, který jste domluvili společně s technickým zástupcem. Klimatizaci vám namontujeme za použití profesionálního vybavení, včetně kompletního úklidu po dokončení prací. Závěrem provedeme i zaškolení do používání klimatizace.

4

Pravidelný servis

Nemusíte myslet na servis nové klimatizace, v pravidelném intervalu vám jej budeme připomínat. Pokud si nebudete s čímkoliv rady, jsme vám k dispozici na zákaznické podpoře.