Sinclair KEYON – 12 BIK2 + wifi, splitová nástěnná klimatizace

Základní informace o firmě Sinclair

Značka SINCLAIR se soustředí na oblast rezidenčních i průmyslových klimatizací a tepelných čerpadel. Poskytuje širokou nabídku řešení pro klimatizace do bytů, domů i komerčních budov. Díky vysoké pozornosti věnované výzkumu, vývoji, výrobě a následnému testování dosahují výrobky SINCLAIR vysoké spolehlivosti a stávají se tak čím dál oblíbenějšími.

Naší hlavní předností je nabídka kvalitních produktů za příznivé ceny. Cílem značky SINCLAIR je přinášet ekonomická řešení, která jsou zároveň šetrná k životnímu prostředí a zvyšovat tak pohodlí všech, kteří se rozhodnou pro nákup výrobků SINCLAIR.

V nabídce produktů SINCLAIR najdete rozličná řešení pro váš domov. Výrobky značky SINCLAIR poskytují řešení pro chlazení i vytápění různých typů budov, ať už se jedná o byt, dům či komerční prostory různých druhů a velikostí.

Sinclair KEYON – 12 BIK2 s wifi ovládáním

  • WiFi modul
  • 24 hodinový časovač
  • Odvlhčování
  • Odvod kondenzátu na obě strany
  • Skrytý displej
  • Funkce „I FEEL“
  • Funkce „TEMPEROVÁNÍ na 8 °C“
  • Cold plasma generátor
  • Ovládání lamel svisle
  • Dálkový ovladač YAA1FB6 (WiFi)

Co klimatizace umí

Chlazení

Klimatizace pracuje na principu výměny a přesunu energií. Upraví Vám vzduch v místnosti a zajistí, abyste se nepotili ani když se venku začne horkem tavit asfalt.

Číst dále…

Klimatizace funguje na principu výměny a přesunu energií. Nasává teplý vzduch z místnosti a upraví jej na požadovanou teplotu. Venkovní jednotka je s tou vnitřní propojená systémem potrubí, kterým proudí chladivo.

Ideální teplotu vykouzlíte za pár minut

Největší výhodou klimatizace je její rychlost a účinnost. Stačí si nastavit požadovanou teplotu a za několik minut si můžete užívat příjemného chládku. Teplotu můžete kdykoliv změnit a díky aplikaci v chytrém telefonu ji můžete nastavit odkudkoliv. Není nad to vrátit se po náročném dni do krásně vychlazeného interiéru.

Topení

Klimatizace není jen sezónní záležitost, ale skvěle poslouží i v zimě, kdy vám zajistí rychlé, snadné a levné topení. Užívejte si ideální teplotu v interiéru po celý rok.

Číst dále…

Mysleli jste, že využijete klimatizaci jen v horkých letních dnech? Tak to není. Klimatizace vám totiž skvěle poslouží i v zimě. Topení u klimatizace funguje na principu tepelného čerpadla vzduch – vzduch. K tomu je třeba, aby venkovní jednotka obsahovala tzv. reverzní ventil. Díky němu dokáže klimatizace obrátit směr proudění chladiva mezi jednotkami.

Dopřejte si ideální teplotu za 10 minut

Díky tepelnému čerpadlu dokáže klimatizace účinně topit, i když venkovní teplota klesne hluboko pod nulu ( až do -25 °C). Topení klimatizací je rychlé. Už za 10 minut můžete mít v místnosti pěkné teploučko.

Zajistěte si příjemnou teplotu po celý rok

Naše klimatizace využijete po celý rok. Mezi produkty totiž najdete  zařízení, které oceníte nejen v létě a zimě, ale i na jaře a na podzim. Za 1 kW energie totiž získáte až 5 kW tepla, takže topíte efektivně, i když je venku nad nulou.

Odvlhčení

Sušení prádla, vaření, delší koupele i další činnosti zvyšují vlhkost v bytě a ta může bohužel vést ke vzniku plísní a dalších nepříjemností. Klimatizace si kromě chlazení a topení poradí i s regulací vlhkosti.

Číst dále…

Přílišná vlhkost v interiéru škodí zdivu, spotřebičům, nábytku a hlavně našemu zdraví. Vlhkost způsobuje vznik plísní, množení roztočů a podílí se na vzniku alergií, atopických ekzémů i revmatologických onemocnění.

Klimatizace umí chladit a topit, ale také snižovat vlhkost v místnosti. Díky tomu zabraňuje vzniku plísní a bakterií, které mají negativní vliv na náš organismus.

Sušení prádla v zimě není žádný problém!

Díky funkci odvlhčování můžete bez obav vařit, i když zapomenete zapnout digestoř, dopřát si dlouhou koupel nebo sušit prádlo třeba v ložnici.

Klimatizace umí místnost i zvlhčit

Při režimu topení zvládne klimatizace vstřebávat vlhkost z venkovního vzduchu a přivádět ji prostřednictvím speciální trubice do vnitřní jednotky. Ta ji pak rovnoměrně rozdělí po celé místnosti a tak vám zajistí příjemné klima a pohodlí v jakémkoliv počasí.

Filtrace

Prach, pyl, mikroorganizmy, alergeny a jiné nečistoty znepříjemňují život nejen alergikům. Klimatizace vás jich zbaví a zajistí, aby se vám doma dobře dýchalo v kterémkoliv ročním období.

Číst dále…

Klimatizace se kromě dalších funkcí díky speciálním filtrům postará, abyste mohli dýchat vzduch zbavený prachu i dalších nečistot. Standardní součástí klimatizace je prachový a antibakteriální filtr. Prachový filtr vnitřní jednotky pokrývá celou plochu výparníku a tím zabraňuje vniknutí hrubých nečistot a prachu. Povrch antibakteriálního filtru je navržen tak, aby v případě uchycení mikrobu narušil jeho metabolismus a omezil jeho růst.

Moderní jednotky navíc dokáží s vysokou účinností filtrovat i ty nejmenší mikročástice. Zbavují vzduch většiny pevných částic a mikroorganismů až do velikosti 0,3 mikrometrů. Dokážou si tak poradit nejen s prachem, ale i viry, bakteriemi, pyly a dalšími alergeny.

Technické specifikace Sinclair KEYON – 12 BIK2

Základní parametry

Kategorie: KLIMATIZACE
Záruka: 3 roky
Hlučnost venkovní – dB(A): 63
Hlučnost vnitřní -dB(A): 32
Provedení: Single-split
Účinnost (Chlazení / Topení): A++ / A+
Velikost místnosti: 90 m3
WiFi: Ano
Rozměry venkovní jednotky: (š) 732mm (v) 550mm (h) 330mm
Rozměry vnitřní jednotky: (š) 849mm (v) 289mm (h) 215mm
Sestava: 1+1
Barevné provedení: bílá
Výkon vnitřní jednotky: 3,2kW
Topný výkon sestavy: 3,4kW

Energetický štítek

Energetický štítek klimatizace Sinclair Keyon 12

Co je v ceně montáže:

  • kompletní vedení 2x měděného potrubí s izolací mezi vnitřní a venkovní jednotkou (jakákoliv vzdálenost – omezení vzdálenosti je pouze technologické dle vybrané konkrétní klimatizace)
  • komunikační a napájecí kabel mezi vnitřní a venkovní jednotkou
  • odvod vody z vnitřní jednoty (která se zkondenzuje při chlazení) samospádem do připravených odpadů nebo ven z domu
  • odvod vody z venkovní jednotky samospádem do připravených odpadů nebo ven
  • konzole na stěnu nebo montážní blok na uložení venkovní jednotky na zem
  • kompletní průrazy ve stěnách
  • montážní a spojovací materiál včetně krycích lišt
  • zapojení do nejbližší zásuvky
  • doprava
  • montáž a zaškolení

Co v ceně montáže není:

  • zasekávání dlouhých tras do stěn (krátké trasy do 2m jsou v ceně). Pokud bude nutné vysekat žlab na dlouhou vzdálenost, vysvětlíme jak a můžete si trasu vysekat svépomocí před naším příchodem
  • plošina při instalaci klimatizací ve velkých výškách (cca 1500-2000 Kč)
  • čerpadlo kondenzátu (2 880 Kč – vždy se ale snažíme čerpadlo kondenzátu nepoužívat, často se ucpávají prachem. Snažíme se kondenzát odvádět samospádem)
  • natažení samostatného přívodu elektřiny k jednotce ukončeného jističem (nutné pouze u výkonných klimatizací značených číslem 24)
  • Součástí není demontáž a odvoz staré klimatizace nebo elektroinstalační, stavební , malířské, truhlářské nebo zednické práce. Nestandartní a specifické podmínky montáže budou doceněny zvlášť.

Zpracování zakázky

1

Zákaznická podpora

Zavolejte na naší zákaznickou podporu, na které se dovoláte naši milé kolegyni , která s vámi probere základní informace v rámci instalace klimatizace.

2

Návštěva technického zástupce

Během hovoru s naší kolegyní na zákaznické podpoře najdete vhodný termín pro návštěvu našeho technika, který u vás provede zaměření klimatizace. To obnáší výběr vhodné klimatizační jednotky, dostatečného výkonu a také vhodného umístění venkovní i vnitřní jednotky.

3

Instalace klimatizace

Instalace proběhne v termínu, který jste domluvili společně s technickým zástupcem. Klimatizaci vám namontujeme za použití profesionálního vybavení, včetně kompletního úklidu po dokončení prací. Závěrem provedeme i zaškolení do používání klimatizace.

4

Pravidelný servis

Nemusíte myslet na servis nové klimatizace, v pravidelném intervalu vám jej budeme připomínat. Pokud si nebudete s čímkoliv rady, jsme vám k dispozici na zákaznické podpoře.