Technická data – klimatizace LG

Základní informace o firmě LG

LG Group je jihokorejský konglomerát sídlící v Soulu. Vyrábí elektroniku, chemikálie a telekomunikační produkty. Byl založen v roce 1947. Má pobočky ve více než 80 zemích a patří mezi ně společnosti, jako jsou LG Electronics, LG Telecom, Zenith Electronics nebo LG Chem.

Společnost LG je na špičce ve vývoji klimatizačních zařízení. Vyrábí přes 100 mil. klimatizací ročně. Klimatizace LG jsou nejvíce prodávané ve světovém měřítku. Na toto místo je řadí vysoká technická vyspělost, výborné výkonové parametry, energetická nenáročnost, spolehlivost, designová dokonalost a velmi dobrá dostupnost náhradních dílů po dobu 20 let.

Udržujte celoročně příjemnou pokojovou teplotu pomocí bytové nástěnné klimatizace pro obytné budovy. Naše kolekce klimatizací je navržena pro efektivní chlazení malých místností. Umožní vám udržet si chladnou hlavu po celé léto.

Technická data rezidenčních splitových klimatizací LG

Prohlédněte si tabulky s technickými daty rezidenčních splitových klimatizací značky LG (soubor PDF, velikost 11,4 MB)

Náhled titulní strany katalogu klimatizací značky LG
Split klimatizace

Splitová klimatizace skvěle doplní vaši solární elektrárnu

Slunce svítí, fotovoltaická elektrárna vyrábí elektrickou energii a klimatizace běží… Dopřejte si tepelnou pohodu ve vašem domě levně, chytře a ekologicky.

Dopřejte si doma pohodové klima po celý rok! Nechejte si od nás naistalovat klimatizaci, díky které udržíte nízké náklady na energii, ať už sháníte kvalitní klimatizační systém pro váš rodinný dům, či chcete vytopit nebo ochladit malý prostor. Kontaktujte nás. Navrhneme pro vás optimální řešení.

Jaké jsou základní funkce klimatizace

Klimatizace je tu proto, aby vám pomohla doma udržet příjemné prostředí po celý rok. V létě vás ochladí, v zimě pro změnu ohřeje, ale také dokáže vyřešit problém s přebytečnou vlhkostí vzduchu nebo s dusnem. Je to i neohrožený bojovník proti vzdušným nečistotám, bakteriím a virům.

 

Zpracování zakázky

1

Zákaznická podpora

Zavolejte na naší zákaznickou podporu, na které se dovoláte naši milé kolegyni , která s vámi probere základní informace v rámci instalace klimatizace.

2

Návštěva technického zástupce

Během hovoru s naší kolegyní na zákaznické podpoře najdete vhodný termín pro návštěvu našeho technika, který u vás provede zaměření klimatizace. To obnáší výběr vhodné klimatizační jednotky, dostatečného výkonu a také vhodného umístění venkovní i vnitřní jednotky.

3

Instalace klimatizace

Instalace proběhne v termínu, který jste domluvili společně s technickým zástupcem. Klimatizaci vám namontujeme za použití profesionálního vybavení, včetně kompletního úklidu po dokončení prací. Závěrem provedeme i zaškolení do používání klimatizace.

4

Pravidelný servis

Nemusíte myslet na servis nové klimatizace, v pravidelném intervalu vám jej budeme připomínat. Pokud si nebudete s čímkoliv rady, jsme vám k dispozici na zákaznické podpoře.